ekskluzivne fotografije sa ade bojane

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Ispunili smo svoj san

0
Odmah nakon venčanja, u razgovoru za Story mladenci otkrivaju kako su se proveli za devojačko i momačko veče, zašto je svadba bila na plaži, ko ih je od familije stalno zapitkivao kad će se uzeti, šta su jedno o drugom pomislili kad su se prvi put sreli, a šta kad su se pogledali pred matičarom

Story: Jeste li imali momačko i devojačko veče?
Tamara: Imala sam devojačko veče u stanu moje koleginice Jelisavete Orašanin. Sve su mi to moje drugarice uredile, a najveće iznenađenje priredili su mi moji drugari sa klase koji su se pojavili pred naš izlazak i odigrali svoju spremljenu glumačku tačku za mene. Bili su divni. Kasnije smo otišle na jedan splav i odlično se provele.

 

foto: Danilo Novović

Petar: Nedelju dana pred venčanje rekao sam kumu Novaku da se momačko veče, ukoliko ga uopšte budem pravio zbog obaveza koje sam imao u tom periodu, mora desiti ili te večeri kad smo se čuli telefonom ili sutradan. On je za sledeći dan organizovao da nas petorica odemo u Budimpeštu na SPA žurku. Muzika i atmosfera bili su sjajni, kao i to što smo otišli munjevito, bez prevelikih uvodnih priprema.

 

foto: Danilo Novović

Story: Koja vam je misao proletela kroz glavu pre nego što ste izgovorili sudbonosno da?
Tamara: Nestvarno sam se osećala, kao u bajci ili najlepšem snu, a kad sam prilazila čamcem i videla sve te prelepe i pozitivne nasmejane ljude, kako sve to na plaži izgleda, moram priznati da ne znam na šta sam tačno mislila u tom trenutku. Toliko pozitivnih misli vrtelo mi se po glavi... Nešto zaista posebno i neponovljivo.

 

foto: Danilo Novović

Petar: Meni je proletelo kroz glavu da je pred nama mnogo ljudi koje volimo i koji nas vole.

makonda-tracker