ekskluzivne fotografije sa ade bojane

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Ispunili smo svoj san

0
Odmah nakon venčanja, u razgovoru za Story mladenci otkrivaju kako su se proveli za devojačko i momačko veče, zašto je svadba bila na plaži, ko ih je od familije stalno zapitkivao kad će se uzeti, šta su jedno o drugom pomislili kad su se prvi put sreli, a šta kad su se pogledali pred matičarom
foto: Danilo Novović

Story: Jeste li imali neki tajni dogovor pred venčanje u slučaju da vas obuzme trema?
Tamara: Nismo imali vremena za tajne dogovore, a sve je ovo i za nas bilo veliko iznenađenje, tri prelepa dana sa najbližim prijateljima i porodicama. Nije bilo treme, samo uzbuđenje i previše energije.

 

foto: Danilo Novović

Petar: Venčanje je bilo drugačije od svih na kojima sam do sada bio. Ljudi koji nam znače bili su tu s nama, na 500 ili 1.000 kilometara daleko od svojih kuća i proveli smo nekoliko dana u ambijentu koji nam se svima dopao. Uzbuđenje je bilo zajedničko. Od trenutka dolaska, spontano smo se provodili bez prestanka, tako da nije bilo nikakvog iščekivanja ili treme. Sve je išlo lako.

 

foto: Danilo Novović

Story: Kažu da je za ljubav najzdravija stvar u kriznim situacijama: treba se setiti najlepših trenutaka zbog kojih ste zajedno i to sećanje uvek dodatno ojača ljubav. Koji su to trenuci o kojima tada mislite?

Tamara: Sećanja, putovanja, lepi i oni manje lepi trenuci, deo su nas i naših života, jedne veze, njima se vraćamo i oni nas čine bogatijima. Ali, nije to razlog zašto smo s nekim. Nijednog momenta nisam pomislila da sam pogrešila, požurila, zakasnila, ništa slično, jer nisam imala vremena da razmišljam o tome. Svaki novi trenutak to je samo potvrđivao.

 

foto: Danilo Novović

Petar: Da, sećanja su važna i lepa, ima ih zaista mnogo, ali nisu ona razlog zajedničkog života.

makonda-tracker