ekskluzivne fotografije sa ade bojane

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Ispunili smo svoj san

0
Odmah nakon venčanja, u razgovoru za Story mladenci otkrivaju kako su se proveli za devojačko i momačko veče, zašto je svadba bila na plaži, ko ih je od familije stalno zapitkivao kad će se uzeti, šta su jedno o drugom pomislili kad su se prvi put sreli, a šta kad su se pogledali pred matičarom
foto: Danilo Novović
foto: Danilo Novović

Jedna od najpopularnijih motivacionih poruka današnjice jeste rečenica da treba sanjati velike snove, ali Tamara Dragičević (27) i Petar Benčina (32) otišli su korak dalje i pokazali kako izgleda kad se snovi ne sanjaju nego žive. Ovaj par, toliko skladan da se mnogi pitaju da li su njih dvoje uopšte stvarni ili su tek odraz neke holivudske bajke na sivom platnu svakodnevice, već godinama predstavlja primer harmonije i ljubavne sreće. Prosto bi bilo neprimereno da im i venčanje, koje je usledilo pošto su saznali da je Tamara u drugom stanju, nije bilo jednako bajkovito kao i dotadašnji život. A bilo je još bajkovitije...

 

foto: Danilo Novović


Tamara i Petar venčali su se, po njenoj želji, na Adi Bojani, uz porodicu, članove familije i najbliže prijatelje, muziku, lepo vreme i, naposletku, mesečinu. Teško da bi ijedan reditelj ili scenograf mogao da osmisli bolji ambijent i atmosferu od onih koji su okruživali srećne mladence.

 

foto: Danilo Novović

Odustajući od tradicionalnih formi sklapanja braka, ovo dvoje glumaca sve protokole podredili su uživanju, svom i gostiju koji su došli. Ceremonija je počela tako što je mlada u pratnji oca stigla čamcem, dok ju je mladođenja dočekao na obali, a nastavila se provodom na vrelom pesku Ade Bojane. Naposletku, možda bi neko i primetio kako nije bilo prvog mladenačkog plesa da se noć osvetljena mesečinom nije spustila na razdragane svatove koji nisu prestajali da plešu bosi. Što se tiče običaja, kum i burme bili su sasvim dovoljni.

 

foto: Danilo Novović

Neposredno nakon venčanja, Tamara i Petar otkrili su za Story kako su, uz pomoć snova, prijatelja, sudbine i srećnih okolnosti, uspeli da režiraju ovako nestvarno lep događaj.

 

foto: Danilo Novović
makonda-tracker