čestitke

OŽENIO SE Slavko Beleslin: Mlada blista u beloj venčanici, a ova poznata VODITELJKA im je KUMA

0

Slavko je uprlovio u drugi brak, sa ženom koju je verio pre nekoliko meseci 

OŽENIO SE SLAVKO BELESLIN
OŽENIO SE SLAVKO BELESLINfoto: Damir Dervišagić

Poznati voditelje Slavko Beleslin i njegova izabranica Miljana Radević danas su stali  na ludi kamen i jedno drugom se zavetovali na večnu ljubav.

 

Svečanost je upriličena za prijatelje i porodicu, a mlada je blistala u prelepoj venčanici, koja je istakla njeno vitko telo. 

 

Slavko je bio izuzetno veseo, o čemu svedoče i fotografije sa lica mesta, na kojima se vidi da uživa u svakom trenutku.

 

 

Miljana je blistala pored supruga, a nema ko nije primetio njenu zanosnu belu haljinu sa dubokim šlicem koja je otkrivala njene kao izvajane noge. 

 

Nakon što su se jedno drugo zakleli na ljubav, gosti su ih dočekali u sali, a mladenci su sve vreme đuskali i nisu skidali osmeh sa lica.

 

Da podsetimo, Slavku ovo nije prvi brak. On je bio u bračnoj zajednici sa Novosađankom Ivom Šiđanin, od koje se razveo 2018, a veru u ljubav vratila mu je Miljana Radević.

 

1 / 5 Foto: Instagram / slavkobeleslin

Slavlje je upriličeno u jednom restoranu, u krugu najbližih prijatelja, a kuma im je voditeljka Marija Kilibarda, koja je blistala u dugoj crnoj elegantnoj haljini, sa jednim golim ramenom. Sve joj je stajalo kao saliveno, dok je dugu crnu kosu odlučila da pusti.

 

Zanimljivo je da između Slavka i Miljane nije bila ljubav na prvi pogled.

 

- Sreli smo se na nekom intervjuu 2009. Nije da nije bilo varnica tokom razgovora, ali je posle toga svako otišao na svoju stranu. Čudno je što se, mada su nam poslovi slični, sledećih deset godina nismo sreli. Kada se to najzad desilo, nastavili smo gde smo stali, samo ovog puta mnogo uspešnije - otkrio je u jednom intervjuu za "Hello" Slavko Beleslin.

 

Bonus video:

 

Kako je izgledala Maša Memedović na svadbi?

 

makonda-tracker