klasika u drugačijem ruhu

Vez, ukrasi i predivni motivi: Slavna glumica se udala u Veneciji, ali umesto venčanice — birala je GLAMUR U SVOM STILU

0

Zvezda popularnih serija udala se u italijanskom gradu u venčanici nešto drugačijoj od onih na koje smo navikli.

anja tejlor džoj važi za jednu od najbolje obučenih glumica u svetu poznatih
anja tejlor džoj važi za jednu od najbolje obučenih glumica u svetu poznatihfoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna glumica Anja Tejlor Džojzvezda serija "Damin gambit" i "Birmingemska banda" udala se za muzičara Malkolma MekReja na predivnoj ceremoniji, održanoj proteklog vikenda u Veneciji, mestu koje su za svoje venčanje birali i Džordž i Amal Kluni i Ana i Bastijan Švajnštajger.

 

27-godišnja glumica udala se pred više od 150 gostiju, među kojima su bile i Kara Delevinj i Džulija Garner, a kako to obično biva kada su u pitanju njeni fantastični modni izbori, ništa nije bilo preterano konvencionalno.

 

Mladi par je u vezi od maja 2021. godine, a uglavnom funkcionišu na relaciji London-SAD, s obzirom na to da su do sad živeli u različitim gradovima zbog poslovnih obaveza.

 

 

Ona je fotografisana pre samog venčanja, na balkonu, dok je pila kafu i bez šminke.

 

Kako Anja i važi za jednu od najbolje obučenih glumica Holivuda, mnogi su čekali da vide kakvu venčanicu će odabrati za svoj poseban dan i čini se da nije razočarala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Shot. (@justashottt)

 

Naime, kako Anja nije želela da nosi klasičnu belu venčanicu, ona je odabrala haljinu bež boje, ali kroja venčanice; ipak, ovaj model krase romantični vez i raskošni detalji, kao i motivi ptica i sveća preko steznika, a uz sve je ponela i beli veo. 

 

 

Bonus video

Cipele za venčanje Maše Memedović

 

makonda-tracker