blista

Romantična venčanica, raskošan veo, smešak koji ZRAČI: Sofija Rajović podelila prvu fotografiju s venčanja

0

Nakon što je početkom februara bez pompe izgovorila sudbonosno "da", lepa glumica sada je s pratiocima na Instagramu podelila prvu fotografiju sa svog bajkovitog venčanja

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako su nedavno javili domaći mediji, glumica Sofija Rajović, koju je publika obožavala u serijama "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Vojna akademija" petog februara se udala na intimnoj ceremoniji.


Šarmantna glumica nije pričala o svom ljubavnom životu za medije, pa javnosti nije bilo poznato da je srećno zaljubljena, a ni nakon venčanja nije otkrila identitet svog supruga, niti se povodom venčanja oglašavala na društvenim mrežama. Ipak, do medija su dospele fotografije i snimci s proslave na kojoj je par okupio svoje najmilije, a sada Sofija nije odolela prilici da objavi makar jedan trenutak s venčanja.

 

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj je vidimo u venčanici, a u pitanju je toaleta klasičnog dizajna, s korsetom u gornjem delu i balskog kroja. Reč je o modelu koji ima duge rukave, otkriva ramena, a od čamac izreza se do vrata pruža providna tkanina, koja se završava nizom perlica, stvarajući vrlo romantičan izgled.

 


Sofija je, uz to, nosila i veličanstven poluprovidni veo ukrašen šljokicama, koji je pridržavala prelepa tijara.


Glumica je u opisu fotografije istakla samo datum svog venčanja, a njeni pratioci oduševljeni su prizorom srećne mlade.


"Svu srećnu ti želim", "Čestitam, lepoto", "Kao iz bajke", "Lepa mlada"... neki su od komentara njenih pratilaca.

 

1 / 2 Foto: Printscreen


Kako su mediji pisali na dan venčanja, Sofija je bila među najveselijima na proslavi i sve vreme je plesala i pevala, a dok su njen mladoženja i ona izgovarali "da" sve vreme su se čvrsto držali za ruke.
 

 

makonda-tracker