iskrena

Sofija Rajović se pokajala zbog SILIKONA: Imala sam lepe grudi, ali MALO PAMETI! Devojke, DOBRO RAZMISLITE pre nego što uradite tako nešto!

0

Sofija Rajović je priznala da se ona jako pokajala zbog silikona koje je ugradila u svoje grudi, te je posavetovala devojke da prvo dobro razmisle pre nego što se odluče na takav korak.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ona je istakla da tada nije razmišljala, ali da nema problem sa njima.

 

- Ja sam verovatno jedna od retkih koja se pokajala. Volela bih da vratim vreme, nikad se u životu ne bih opredelila za grudi. Ako imate grudi koje već lepo izgledaju, što je bio moj slučaj, ali manje pameti pa sam to uradila sebi. Imala sam svoje grudi, bile su lepe, ali onda sam upala u neko žensko ludilo - rekla je Sofija i nastavila:
 

- Stvarno mislim da svaka žena treba dobro da razmisli pre nego što uradi to. Nemam problema, ali je bilo bespotrebno. Apelujem na to da dobro razmislite, da se dobro informišete, da shvatite da nije to baš tako kao što govore da sve prolazi u sreći i veselju, treba da volite telo koje imate i da uživate u tome, sve ostalo je bespotrebna komplikacija - navela je glumica u emisiji "Magazin IN".

 

 

makonda-tracker