krv nije voda

Kao da su BLIZNAKINJE: Evo na koga liči malena princeza Šarlot - identične su! (FOTO)

2

Preslatka princeza koju svet obožava nasledila je gene porodice svoje bake Dajane.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ženska miljenica na kraljevskom dvoru, trogodišnja princeza Šarlot prošle godine je krenula u vrtić. Tom je prilikom je snimljena istorijska fotografija preslatke naslednice, a koja je otkrila sličnost s prelepom Kiti Spenser, bratanicom princeze Dajane.

 

Društvene mreže već nekoliko dana bruje o neverovatnoj sličnosti trogodišnje princeze Šarlot i Kiti Spenser, nećake princeze Dajane.

 

Naime, upravo se putem Instagrama 27-godišnja Kiti prisetila svog ranog detinjstva i objavila fotografiju nastalu prvog dana njenog školovanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Neodoljiva fotografija brzo je mnoge obožavatelje britanskog kraljevstva podsetila na onu nastalu prošle godine na ulaznim vratima Kensingtonske palate, kada je u prvom planu bila malena Šarlot.

 

"One su kao bliznakinje", napisao je jedan od fanova i uporedio fotografije koje zaista pokazuju veliku fizičku sličnost.

 

"Princeza Šarlot ima gene porodice Spenser. Izgledate jako slično", "Mislila sam da je ovo malena Šarlot", "Princeza Šarlot izgleda poput tebe", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House of Windsor (@royalsofgreatbritain) on

 

Inače, Kiti Spenser je prvo dete Čarlsa Spensera (mlađeg brata princeze Dajane) i Viktorije Ejtken. Iako nije krvno vezana za monarhiju, 27-godišnja lepotica je prva rođaka Dajaninih sinova, princa Vilijama i Harija, te je tokom svih godina ostala s njima u vrlo dobrim odnosima. Videlo se to i odlukom da je Hari, kao i ostatak njene porodice, pozove na venčanje s Megan Markl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Kiti je studirala psihologiju, političke nauke i englesku književnost.  Njena velika strast je moda te je u modnoj industriji već postala vrlo ozbiljno ime.

 

 

 

makonda-tracker