Dama sa stilom

Niko nije mogao da skine pogled sa nje: Bratanica princeze Dajane u centru pažnje, a evo i zašto!

0

Danas živi i radi u Londonu koji obožava.

Kiti Spenser
Kiti Spenserfoto: profimedia

Lepa plavuša Kiti Spenser osim svojim stasom, često privlači pažnju i svojim sjajnim osećajem za modu, a tako je bilo i kada je prisustvovala izložbi posvećenoj čuvenoj Fridi Kalo.

 

Za tu priliku je odabrala čipkastu ružičastu haljinu s cvetnim aplikacijama, za koju je dobila pregršt komplimenata.

 

Efektnu haljinu upotpunila je klač torbicom i seksi sandalama s kaišićima, a odličan mejk ap i frizura naglasili su prirodnu lepotu ove svestrane Britanke koja je odrasla u Južnoafričkoj Republici.

 

Kiti Spenser
Kiti Spenserfoto: Profimedia

Bratanica princeze Dajane je tamo studirala psihologiju, političke nauke i englesku književnost. Studije je završila u Londonu, a nakon toga je i magistrirala na temu "Upravljanje luksuznim brendovima".

 

Danas živi i radi u Londonu koji obožava.

 

Kiti Spenser
Kiti Spenserfoto: profimedia

 

Južnoafrička Republika je sjajno mesto za odrastanje i rano detinjstvo i srećna sam da sam imala tu priliku. Ipak, uvek sam se više osećala Britankom, a ovde je i puno članova moje porodice", rekla je u jednom ranijem intervjuu Kiti.

Kako kaže, oduvek je mnogo volela modu, pa ne čudi da je na kraju završila u manekenskim vodama, baš poput svoje majke Viktorije koja se bavila modelingom.

 

Kiti Spenser
Kiti Spenserfoto: reuters

Ne čudi da je atraktivna plemkinja s ostatkom svoje porodice i zgodnim bratom Luisom, bila među najzapaženijim zvanicima na nedavnom kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl.

 

 

makonda-tracker