istopićete se

OVAKO IZGLEDA LJUBAV: Anastasija Ražnatović podelila prizor s Veljkove svadbe koji će vas neizmerno raznežiti (FOTO)

3

Dok se mediji bave njenim prvim javnim pojavljivanjem u društvu dečka Đorđa, lepa Cecina ćerka podelila je na Instagramu interesantan trenutak.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Anastasija Ražnatović trudi se sakrije svoju vezu sa zgodnim Đorđem Kuljićem daleko od očiju javnosti, pa je sve do venčanja njenog brata Veljka Ražnatovića nismo na javnim događajima viđali s njenim partnerom.

 

 

Tako je ostalo i nakon svadbe decenije, pa mlada pevačica na svom profilu na društvenoj mreži Instagram deli razne momente s venčanja, ali ne i one koje je podelila sa Đorđem. Ipak, daleko od toga da njeni obožavaoci mogu da gledaju samo fotografije provoda i njenih odevnih kombinacija — Anastasija ih je počastila jednim simpatičnim intimnim trenutkom kojem je prisustvovala.

 

Naime, dok su sedeli za mladenačkim stolom, Veljko i Bogdana Ražnatović sve vreme su se šalili i šaputali, a mladoženja je zaljubljeno gledao svoju izabranicu i ljubio je, a to nije promaklo oku Anastasijine kamere. Cecina ćerka podelila je ovaj trenutak na Instagramu uz jednostavan komentar — ljubav.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker