anketa

HALJINE SA ŠLICEVIMA SU DOMINIRALE, ALI ONE SU REŠILE DA SE IZDVOJE IZ MASE: Ove slavne dame nosile su pantalone na Veljkovoj svadbi (FOTO)

0

Na jučerašnjem venčanju Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane gošće su pretežno nosile haljine, uglavnom ukrašene provokativnim šlicevima, ali bilo je i onih koje su se odlučile za nešto ozbiljniji izgled.

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Najpre smo u glamuroznom odelu videli Veljkovu sestru Anastasiju, koja je za put u Titel pripremila nesvakidašnji look. Odabrala je, naime, svetlucavo odelo koje je defitinitivno jedan od najjačih modnih utisaka, ali ga je kasnije zamenila haljinom.

 

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

 

U prvom delu slavlja i Ceca je nosila pantalone: bele zvoncare koje je kombinovala s bluzom s animal printom.

 

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

 

U crnim pantalonama ¾ dužine videli smo pred građansko venčanje poznatu pevačicu Viki Miljković, blisku prijateljicu porodice Ražnatović. Viki je kombinovala pantalone s blejzerom i efektnim crni kaputom.

 

foto: Damir Dervišagić

Cecina sestra Lidija Ocokoljić takođe se opredelila za pantlone, I to za model u sivoj, gotovo srebrnoj, nijansi, koju krasi se crne I bele linije na bočnim delovima nogavica.

 

foto: Kurir

Pantalone je ponela i Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića, a ovaj par je pohitao u hotel u kojem je održao svadbeno veselje, pa foto-repoteri nisu imali priliku da ovekoveče njen izgled od glave do pete.

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker