srećni su

ČITAVA ESTRADA SJATILA SE NA NJIHOVU GALA SVADBU SA 400 ZVANICA: Dinča i njegova supruga otkrivaju nepoznate detalje slavlja iz bajke!

0

Njih dvoje imaju sina Vukana, a sada su progovorili o utiscima sa venčanja.

milan dinčić dinča i jelena sekulović
milan dinčić dinča i jelena sekulovićfoto: Nemanja Nikolić

Novopečeni supružnici “Zvezda Granda” Milan Dinčić Dinča i Jelena Sekulović sumiraju utiske nakon gala svadbe na kojoj su okupili veliki broj estradnjaka.

 

Kako nam otkrivaju, sve je bilo fenomenalno, a poput gostiju, svi pokloni su im dragi.

 

"Pokloni su divni, ne bismo nijedan posebno izdvajali, možda samo umetničku sliku na kojoj smo Milan, Vukan i ja, koja već krasi zid našeg stana. Milan je čak dobio i mamce za pecanje, gosti su baš bili kreativni", rekla je Dinčina supruga, dok pevač kroz osmeh dobacuje da na svadbi nije stigao da proba tortu.

 

 

"Sve su se pojele! Inače, drug je zaprosio devojku na našoj svadbi i bilo je jako emotivno. Veselje je proteklo baš kako smo zamišljali. Svi gosti su bili na podijumu i zaista je bila prelepa žurka. Dokaz za to je da smo tek posle ponoći shvatili da nismo ništa jeli ceo dan. Već pre podne su se najbliži okupili u stanu, gde smo se, kako običaji nalažu, proveselili uz harmoniku, a zatim sa svatovima otišli u restoran. Mnogi naši prijatelji su došli čak iz Švedske, Berlina, sa Kipra kako bi bili sa nama i zbog toga smo neizmerno srećni", ističe Dinča, dok Jelena dodaje da je najviše strepela kako će naslednik podneti buku i veselje:

 

"Strepeli smo kako će Vukan podneti gužvu i galamu, ali je bio veseo i rado su ga čuvali bake, deke i tetke. Srce nam je puno jer nam nakon svadbe pristižu samo pozitivne poruke od gostiju, da na boljoj svadbi nisu bili, i da ih bole noge od igranja. Sve je bilo kao iz bajke, a posebno se radujemo crkvenom venčanju koje nas čeka".

 

 

 

makonda-tracker