presrećni su

DRAGANA DŽAJIĆ I MILOŠ IVANOVIĆ NIŠTA NISU PREPUSTILI SLUČAJU KAD JE SVADBA U PITANJU: Dve venčanice, pojačane mere bezbednosti i BEZ MOBILNIH TELEFONA!

1

Subota je njihov dan za sreću i ljubav.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Dragana Džajić i Miloš Ivanovićfoto: Nemanja Nikolić

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se nakon višemesečnih priprema u subotu venčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, dok je crkveno venčanje odloženo za neki od narednih dana. Naime, svadba godine, kako je mnogi unapred nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250. Kako saznajemo, zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja.

 

 

- Dragana i Miloš su želeli da sve protekne u najboljem redu, te da se zvanice sa kojima žele da proslave najradosniji dan osećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga, u subotu će biti pojačan broj pripadnika obezbeđenja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primer Bastijan Švajnštajger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni - kaže  izvor, i dodaje:

 

- Naravno, na ovakvim svečanim prilikama obezbeđenje su zapravo ljudi iz prikrajka, nisu lako uočljivi, ali su profesionalci i odlično rade svoj posao. Uz njih se gotovo sve poznate ličnosti osećaju sigurno, pa će tako biti i ovaj put - navodi dalje naš izvor.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker