foto

ZAVIRITE NA GLAMUROZNO VENČANJE FUDBALERA CRVENE ZVEZDE: Mladenci blistaju od SREĆE, među zvanicama brojne JAVNE LIČNOSTI!

1

Nakon što su se okupili svi prisutni usledila je ceremonija građanskog venčanja, a mladenci nisu skidali osmeh s lica

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković danas staje na ludi kamen sa dugogodišnjom devojkom Anđelom, a kum na venčanju je bivši napadač Partizana - Aleksandar Mitrović.

 

Popularni Mitar je sa svojom nevenčanom suprugom Kristinom među prvims stigao na mesto gde će se svadba biti održana.

 

Mladenci su u ''oldtajmeru'' stigli na svadbu, a Aleksandar Mitrović i njegova lepša polovina sačekali su ih i pomogli im da izađu, posle čega je počelo i slikanje.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Fudbaler Crvene Zvezde i nekadašnji as Partizana znaju se još od detinjstva, i cimeri su iz dana mlade reprezentacije.

 

- Našli smo se, lude glave smo i on, i ja. Skapirali smo se čim smo se pogledali. Stalno smo na vezi i naše prijateljstvo je iskreno - rekao je u jednom intervjuu za Kurir Stojković.

 

A onda su počeli da pristižu i saigrači iz Zvezde.

1 / 23 Foto: Nemanja Nikolić

Prvo je stigao Vujadin Savić sa suprugom, glumicom Mirkom Vasiljević.

Odmah za njima stigao je i bivši saigrač i unuk pokojnog Šabana Šaulića Luka Adžić, a odmah za njim i jedan od najpopularnijih parova u svetu fudbala, gomlan crveno-belih Milan Borjan sa suprugom Snežanom Filipović koja je odevnom kombinacijom oduševila sve prisutne.

 

Sa svoj lepšim polovinama stigli su i drugi bivši i sadašnji fudbaleri Crvene zvezde i dugogodišnji saigrači Filipa Stojkovića.

 

Nakon što su se okupili svi prisutni usledila je ceremonija građanskog venčanja, a kum Aleksandar Mitrović nije skidao osmeh sa lica.

 

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

makonda-tracker