presrećni su

DRAGANA DŽAJIĆ I MILOŠ IVANOVIĆ NIŠTA NISU PREPUSTILI SLUČAJU KAD JE SVADBA U PITANJU: Dve venčanice, pojačane mere bezbednosti i BEZ MOBILNIH TELEFONA!

1

Subota je njihov dan za sreću i ljubav.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Dragana Džajić i Miloš Ivanovićfoto: Nemanja Nikolić

Ono što je svim zvanicama pomenuto jeste da je upotreba mobilnih telefona strogo zabranjena.

 

- Porodice Džajić i Ivanović su proslavu venčanja organizovale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga, zamolili su zvanice da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama - završava naš izvor.

 

Podsetimo, iako je crkveno venčanje bilo zakazano u subotu, baš kao i građansko, Dragana i Miloš su odlučili da se naknadno zavetuju pred Bogom u prisustvu roditelja i kumova.

 

Dragana Džajić promeniće dve venčanice na svadbi. Dok će prva biti sa potpisom slavne kreatorke Vere Vang, drugu će dizajnirati mlada. Džajićeva je odlučila da haljina bude u stilu da u njoj podseća na princezu, sa šlepom dugačkim četiri metra.

 

 

makonda-tracker