gala proslava

SVI DETALJI GLAMUROZNOG VENČANJA U BUDVI: Svadba Nevene Božović koštala je čitavih 70 HILJADA EVRA, a evo koliko je pevačica izdvojila za VENČANICU kreiranu SPECIJALNO ZA NJU!

3

Nevena Božović udala se u Budvi za pilota Nikolu Ivanovića, koji nije žalio para za svadbeno veselje!

foto: printscreen/instagram


- Nevena je oduvek želela da se uda u venčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera za tu priliku. Dala mu je osnovne smernice kako želi da izgleda njena venčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 evra.

 

- S druge strane, Nikola se odlučio za klasično crno odelo sa potpisom stranog dizajnera, koje ga je koštalo upola manje nego Nevenina venčanica. Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpeva pesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo mnogo da iskešira 15.000 evra, koliko je hrvatski pevač tražio. Osim toga, Nikola je angažovao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graša, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene devojke iz benda Frajle - zaključio je izvor.

 

 

makonda-tracker