KRIJU DETALJE

TAJNA SVADBA GODINE U BUDVI: Nevena Božović se DANAS udaje za svog zgodnog pilota Nikolu, a evo koji pevač će im pevati baladu za prvi mladenački ples

5

Lepa ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji danas staje na ludi kamen

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Nevena Božović danas proslavlja svoj najvažniji dan u životu. Ona će u Budvi izreću sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku, pilotu Nikoli Ivanoviću, a crnogorski mediji su ovaj događaj proglasili “svadbom godine”.

 

Nevena i Nikola će se jedno drugom obećati na večnu vernost pred oko 300 zvanica u jednom uglednom budvanskom hotelu. Među svatovima se očekuje se veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta, biznisa i estrade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on

 

Kako prenosi list Alo, među zvanicama su i roditelji Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, koji su dugogodišnji bliski prijatelji nevestinim roditeljima.

 

foto: Dragan Kadić

 

- O Nikolinoj i Neveninoj svadbi se već neko vreme u Budvi govori kao o svadbi godine. Pevačicin budući suprug je pilot, ali i privatni preduzetnik i ugostitelj. Vlasnik je restorana koji se nalazi na budvanskom šetalištu, gde je u petak trebalo da održi momačko veče. Takođe je vlasnik i hotela koji se nalazi iznad samog restorana, u koji su mladenci smestili sve zvanice iz Srbije - priča izvor blizak paru i objašnjava da je želja mladenaca bila da se sve obavi u najvećoj tajnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on

 

Zbog toga su sve zvanice zamolili da nikome ne otkrivaju detalje svadbe, kao i datum i vreme održavanja.

 

foto: Instagram

 

Mladenci su izrazili želju da na svadbenom veselju goste zabavljaju bend „Frajle“ i Jelena Tomašević, dok će Petar Grašo otpevati prvi blok pesama, koji uključuje i prvi ples mladenaca.

 

- Prva pesma Petra Graša biće „Moje zlato“. To je ujedno i Nevenina omiljena pesma, ali je u isto vreme i numera koju hrvatski pevač obično peva mladencima za prvi ples. Nakon njegovog bloka, uslediće blok pesama Jelene Tomašević, a onda će goste do jutra zabaviti „Frajle“. Očekuje se veliki broj pevača i među zvanicama, pa će se verovatno i sami latiti mikrofona - smatra izvor.

 

 

makonda-tracker