ljubav na prvi pogled

Lepa voditeljka se udala nakon mesec dana veze: Shvatili smo da smo one dve polovine koje se nikad neće razdvojiti

0

Simpatično TV lice Katarina Petrović (gledaocima poznatija kao Lazarević) rekla je pre nekoliko nedelja sudbonosno “da” svom izabraniku Đorđu u manastiru Svetog arhangela Gavrila u opštini Svrljig, i to u prizrenskoj narodnoj nošnji.

 

A post shared by Katarina Petrović (@kaculence) on

 

- Ono će biti mnogo obimnije, imaćemo dovoljno vremena za poziv zvanica i odabir svih sitnica neophodnih za dobar provod - ističe Katarina.

 

Inače, Đorđe je profesor klavira u muzičkoj školi u Novom Pazaru.

 

Ako se venčanje ne dogodi sada, neće nikada: Aleksandra Prijović otkriva svoje planove (FOTO)

 

- Angažovan je na raznim projektima u kojima pokazuje svoj talenat i kreativno se razvija. Ja sam i dalje u medijima i PR-u. Već skoro dve godine radim kao portparol za odnose s javnošću Državnog pravobranilaštva Republike Srbije. Trenutno pripremam i nekoliko projekata kulturno-obrazovnog sadržaja, ali i jedan kulinarski serijal na Kitchen TV - otkriva nam deo svojih planova Katarina.

 

Mladi par živeće u Novom Pazaru

 

 

A post shared by Katarina Petrović (@kaculence) on

 

- S obzirom na to da sam se zaljubila u predele Raške, Kopaonika, Novog Pazara i Starog Rasa, nije mi bilo teško da odlučim da živim tamo. Nemam problema sa sredinom u kojoj živim. Bitno mi je s kim živim - objašnjava Katarina.

 

Mnogi ljudi su izgubili veru u porodicu i ljubav, ali Katarina i Đorđe očigledno nisu....

 

- A gde je ljubav, ako ne u porodici? Na čemu ćemo graditi svoje nasleđe, ako ne na potomcima kojima u amanet ostavljamo sve ono čemu su nas učili? Đorđe i ja temeljimo svoju ljubav na vrednostima koje podrazumevaju brojnu porodicu, radost, posvećenost i davanje. Ljubav je jedina koja se umnožava koliko god je mi delili. Život je težak, ali i lep ukoliko imate sa kim da ga u ljubavi živite - tvrdi voditeljka.

 

Promenila prezime

 

- Odmah sam odlučila da promenim prezime. Katarina Petrović mi odlično zvuči a i toliko sam oduševljena njegovom porodicom, da sam prezadovoljna što sam sad i ja deo nje - ističe Katarina.

 

makonda-tracker