ljubav na prvi pogled

Lepa voditeljka se udala nakon mesec dana veze: Shvatili smo da smo one dve polovine koje se nikad neće razdvojiti

0

Simpatično TV lice Katarina Petrović (gledaocima poznatija kao Lazarević) rekla je pre nekoliko nedelja sudbonosno “da” svom izabraniku Đorđu u manastiru Svetog arhangela Gavrila u opštini Svrljig, i to u prizrenskoj narodnoj nošnji.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kako voditeljka otkriva, oni nisu bili u dugoj vezi pre venčanja.

 

- Sudbonosno „da“ desilo se u jednom manastiru između Niša i Svrljiga gde već godinama odlazim sa porodicom. Manastir Svetog arhangela Gavrila je iz 14. veka i na neki način duhovna je oaza moje porodice. Pomagali smo i obnovu ove svetinje - priča Katarina, koja je gledaocima nekadašnje TV B92 poznata po nesvakidašnjim televizijskim reportažama, ali i po vremenskoj prognozi.

 

Umesto venčanice - narodna nošnja! Udala se jedna od najlepših srpskih voditeljki (FOTO)

 

Katarina i Đorđe su se upoznali na ovogodišnjem Sajmu knjiga, 28. oktobra.

 

- S obzirom na to da sam u organizaciji koncerata u okviru akcije “Obnovimo sebe, podignimo Stupove”, Đorđe je za jedan od koncerata koji se održavao na Sajmu knjiga dovezao igumana Đurđevih stupova, oca Gerasima. Posle tog nastupa, svi učesnici došli su kod mene kući, na krsnu slavu moje porodice Svetu Petku. Tada smo shvatili da nas vezuju iste vrednosti i stil života - objašnjava Katarina.

 

 

A post shared by Katarina Petrović (@kaculence) on

 

Katarina ističe da su se jednostavno odmah “prepoznali”.

 

- Samo nekoliko dana poznanstva, iskrenog i otvorenog odnosa, bilo nam je dovoljno da se upustimo u nove životne uloge. Shvatili smo da smo “one dve polovine” koje kad se spoje, više se nikad ne razdvoje - opisuje ona njihovo upoznavanje.

 

Katarina i Đorđe venčali su se u narodnoj nošnji.

 

- Đorđe i ja smo počeli da se zabavljamo na putu za Leposavić gde smo nastupali na koncertu KUD “Kopaonik”. Tamo su nas za nastup obukli u svečanu prištinsku gradsku nošnju koja nam se izuzetno dopala. Fotografisali smo se i našalili kako bi bilo dobro da se u tome venčamo... Kada smo kroz nedelju dana doneli odluku da to i učinimo, nekako je bilo logično da to i realizujemo. Veliki smo poštovaoci tradicije i venčanje u nošnji nam je bilo zanimljivo - ističe voditeljka.

 

Planiraju i zvanično venčanje pred matičarem.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker