sada je zvanično

Kraljica je dala blagoslov, a buduću mladu čeka slična sudbina kao i Kejt Midlton: Princ Hari i Megan Markl potvrdili da pripremaju venčanje (FOTO)

0

Kraljevska porodica dočekaće poznatu holivudsku zvedzu, potvrđeno je jutros.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 

Princ Hari i Megan Markl ozvaničiće svoju vezu krunisanjem ljubavi. Poznati par dobio je odobrenje, a kako se navodi u zvaničnom saopštenju, ceremonija bi trebalo da se odigra na proleće 2018. godine.

 

Nije je bilo briga što je on princ: Priča o tome kako su se upoznali princ Hari i Megan Markl mnogo govori o njoj

 

Hari i Megan će do tada imati dovoljno vremena da pripreme sve za venčanje. Princ Hari je svoju izabranicu verio tokom ovog meseca, a nedavno je obavestio i kraljicu Elizabetu koja im je dala svoj blagoslov.

 

Kao što je i očekivano među prvima su reagovali njegov brat princ Vilijam i Kejt Midlton.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani


 

foto: Profimedia

Veoma smo uzbuđeni zbog venčanja Harija i Megan. Poznanstvo sa Megan je divno i drago nam je što su njih dvoje srećni zajedno", izjavio je popularan britanski par.

 

Kraljica Elizabeta je takođe poželela sreću budućim mladencima. Ona je izjavila da je presrećna zbog ovog para i da im želi svu sreću.

 

Ova strašnu muku prva je preživela Kejt Midlton: Kraljica zabranila Megan Markl da nosi ovaj moderni komad odeće (FOTO)

 

Megan Markl ipak neće poneti titulu princeze. Naime, kao što je i Kejt Midlton nakon venčanja dobila titulu vojvotkinje od Kembridža, očekuje se da nova snajka u britanskoj kraljevskoj porodici postane vojvotkinja od Saseksa.

 

 

makonda-tracker