bajkovita priča

U susret spektakularnom kraljevskom venčanju: Kako su se upoznali Danica Marinković i princ Filip

0

U susret velikom kraljevskom venčanju koje će se održati u subotu, 7. oktobra, a koje će naši čitaoci moći da prate uživo na našem portalu, kao i na Kurirovim Facebook i YouTube stranicama, donosimo vam sve detalje o životima mladenaca o kojima priča cela Srbija.

 

- Moji roditelji Beba i Cile su veoma vezani za mene i od ranog detinjstva me obasipaju ljubavlju i pažnjom. Oni imaju duboko poverenje i poštovanje prema mom izboru i svemu onome što me čini srećnom i ispunjenom. Prihvatili su Filipa bezrezervno i s mnogo ljubavi. Filip izuzetno voli Ciletovu umetnost, zbog čega njegova dela krase naš životni prostor u Londonu - govori Danica, na šta se nadovezuje Filip:

- Danica nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svojim lepim manirima, obrazovanjem i senzibilitetom očarala je sve članove moje porodice, posebno mog oca Princa Aleksandra i Princezu Katarinu. I moja majka Marija da Glorija veoma je voli, smatra da su njena elegancija i nežnost vrline koje se danas retko sreću, što mene čini izuzetno ponosnim. Daničin osećaj za estetiku i prepoznavanje lepote u svakom trenutku čine je veoma posebnom, i ja sam srećan što ću imati priliku da s njom delim ostatak svog života.

 

Nj.K.V. Princ Filip oženiće se Danicom Marinković, kćerkom Cileta i Bebe Marinković, 7. oktobra 2017. godine, a čitaoci portala Glossy biće u prilici da kraljevsko venčanje prate uživo na našem portalu od 15h, kao i zvaničnim Kurirovim Facebook i YouTube stranicama.

makonda-tracker