bajkovita priča

U susret spektakularnom kraljevskom venčanju: Kako su se upoznali Danica Marinković i princ Filip

0

U susret velikom kraljevskom venčanju koje će se održati u subotu, 7. oktobra, a koje će naši čitaoci moći da prate uživo na našem portalu, kao i na Kurirovim Facebook i YouTube stranicama, donosimo vam sve detalje o životima mladenaca o kojima priča cela Srbija.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Ćerka slikara Milana Cileta Marinkovića Danica Marinković  i Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ Filip otkrivaju romantičan početak svoje ljubavne priče koja će narednog vikenda biti krunisana brakom.

 

- Naša ljubav i veza rodile su se pod romantičnim okolnostima. Upoznali smo se jedne divne jesenje beogradske večeri, prilikom večere organizovane na Kraljevskom Dvoru.Veoma brzo shvatili smo da imamo mnogo toga zajedničkog. Jedino sto nas je razdvajalo od naše želje da budemo zajedno bila je distanca gradova u kojima smo živeli. Svakodnevnom komunikacijom otvarale su se nove teme o kojima smo razgovarali i tako su se povezivala naša interesovanja u oblasti umetnosti, istorije, tradicije literature... Razgovor bi trajao dugo i tu se sasvim prirodno rodila za želja za ponovnim susretom. Nakon toga naši zajednički susreti bi se desili u evropskim gradovima poput Venecije, Pariza gde je Danica zivela, i romantičan kontekst u kojim bismo se naš li nije ostavio ravnodušnim. Želeli smo da sauvamo našu intimu od radoznalih pogleda medija - otkrivaju budući supružnici.

 

U susret spektakularnom kraljevskom venčanju Danice Marinković i princa Filipa: Sve što nismo znali o mladencima o kojima priča cela Srbija

 

Budući supružnici emotivno govore i o tome kako su njihovi roditelji reagovali kada su im saopštili da će organizovati veliko venčanje u Srbiji.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker