pripreme za proslavu ljubavi

Hana ipak neće prisustvovati romantičnom slavlju? Isplivali novi detalji o venčanju Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

0

Pevačica će se za Luku Lazukića udati 25. septembra na Ibici, javljaju domaći mediji, koji dodaju da ona tog predivnog dana neće biti okružena najmilijima.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Muzička zvezda nije uspela da sakrije od javnosti da će uploviti u treći brak, ali je i više nego očigledna njena sreća što će na proleće roditi ćerku.

Iako je u poslednje vreme dežurni kritičari prozivaju zbog toga što se udaje po treći put, Nataša ne pridaje previše značaja tome.

 

Ovakvom poklonu se nije nadala: Nataša Bekvalac ne krije emocije povodom svoje trudnoće (FOTO)

 

- Njoj je najvažnija sreća njene ćerke Hane. Iako ima samo deset godina, ona je veoma zrela i samostalna devojčica. Obožava svoju majku i podržava svaku njenu odluku. Nataša je sa njom uvek pričala o svemu, tako da je Hana uvek znala Natašine planove koji su uticali i na njen život. Luka joj se veoma dopada i odmah ga je zavolela. Njih dvoje se odlično slažu, a Hana je presrećna što će uskoro dobiti sestru - dodaje izvor.

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Podsećanja radi, Nataša i Luka upoznali su se pre nekoliko godina u tom poznatom letovalištu, ali je tada sudbina umešala prste i Luka je saznao da sa tadašnjom devojkom očekuje bebu. Ipak, nekoliko godina kasnije slučajni susret u jednom beogradskom lokalu bio je i više nego dovoljan razlog da njih dvoje ostanu zajedno i za kratko vreme objave da čekaju prinovu, te da će se venčati.

 

makonda-tracker