život iz bajke

Ona je supermama, superžena i superzvezda: Popularna pevačica i njena deca urnebesnim fotografijama na Instagramu bacili starlete u senku

0

Plavokosa pevačica koja je u decembru prošle godine donela na svet svoje drugo dete često objavljuje neodoljive, zabavne i tople fotografije koje mame osmehe širom sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaka zaposlena mama zna kako je teško postići baš sve obaveze i pronaći malo vremena za sebe, zar ne?

 

Iako slavnoj Pink život olakšava činjenica da je milionerka koja može da priušti dadilje i da njeno radno vreme ne traje osam sati, nije lako starati se o bebi kad pored vas skakuće duhovita, šarmantna i glasna šestogodišnja devojčica.

 

Spremite se za ŠOK: Evo zašto se zapravo Pink mesecima krila od javnosti! (FOTO)

 

 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

Upravo je takva malena Vilou, koja čini život harizmatične pevačice, svog tate Kerija Harta i nedavno rođenog brata još zabavnijim.

 

 

Međutim, Pink nekako postiže sve, posebno zahvaljujući činjenici da bez previše ustručavanja doji svog sinčića Džejmsona ma gde se našla, a upravo je jedna fotografija kojom je to dokumentovano za oko tri dana prikupila više od 170.000 lajkova na Instagramu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

Dok njen maleni dečak ruča i igra se, Pink uživa u friziranju, besprekorno našminkana i nasmejana.

 

5 poznatih mama koje su podigle prašinu: Dojenje u javnosti - da ili ne? (FOTO, ANKETA)

 

Kako i ne bi bila uživa u najlepšem periodu svog života?

 

 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

Ono što je posebno interesantno jesu komentari pored ove fotografije. Hvala ti što pokazuješ koliko je dojenje važno, Ti si najbolja mama na svetu, Supermama, Ti si aspolutno fantastična... samo su neki od komplimenata koje je pevačica dobila.

makonda-tracker