one nisu imale dilemu

5 poznatih mama koje su podigle prašinu: Dojenje u javnosti - da ili ne? (FOTO, ANKETA)

0
Sve više slavnih majki podržava hranjenje bebe humanim mlekom i na javnim mestima, ali ne nailaze baš sve na pozitivne reakcije javnosti.
foto: Instagram
foto: Instagram

Dojenje je, bez spora, najbolji mogući način ishrane za bebu, jer majčino mleko sadrži sve hranljive materije neophodne za pravilan razvoj deteta. Uz to, ovaj čin pomaže da se uspostavi jaka veza između majke i bebe.


Ukoliko je moguće, stručnjaci uvek preporučuju ovakav vid ishrane beba, a mnoge slavne mame odlučile su da podrže dojenje - u javnosti.

 

Krisi Tajgen o dojenju: Bebe nas koriste samo za mleko, a mi se osećamo kao krave

 

Ipak, mnogi ih kritikuju kako zbog ovakvog stava tako i zbog fotografija kojima pokazuju da se ne stide da uvek i svugde nahrane svoje bebe.

 

Pogledajte koje su sve mame podržale dojenja na javnim mestima i podelite s nama vaš stav o tome tako što ćete popuniti anketu na kraju teksta.

 

Alisa Milano

 

 

A photo posted by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on


Lepa glumica koja nas je očarala ulogom u seriji "Čari" objavila je u jesen iste godine dve fotografije na kojima doju svoju ćerkicu Elizabelu. Ona je jedna od najglasnijih poznatih zagovornica dojenja u javnosti.

 

5 načina kako dojenje može da promeni vaš seksualni život

 

Gven Stefani

 

 

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

 

Nakon što je donela na svet svog sinčića Apola 2014. godine, plavokosa pevačica objavila je fotografiju kojom je pokazala da se ne libi da podoji svog sinčića u svakoj situaciji.

 

makonda-tracker