glavna tema u svetskim medijima

Misterija veća od Majkla Džeksona: Zašto Ronaldova deca nemaju majke i koliko to zadovoljstvo košta?

0

Mnogima nije jasno zbog čega zavodnik i frajer poput Kristijana Ronalda koristi usluge surogat majki kad god poželi da se ostvari kao otac...

foto: Instagram
foto: Instagram

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo obradovao je nedavno fanove fotkama novorođenih blizanaca, koji su dobili imena Eva i Mateo.

 

Objavio je i fotku ponosnog starijeg brata, svog šestogodišnjeg sinčića Kristijaninja.

 

Zabrinula se da ne izgori: Nikad ne biste pogodili ko Ronaldu maže leđa na jahti (FOTO)

 

Javnost ne zna ko su majke ove dece, a veoma je verovatno da ih deca nikada neće upoznati.

 

Odgajaju ih fudbaler, kada je tu, njegova majka Dolores, sestre Alma i Lilijana Katija i armija dadilja.

 

Zvuči poznato? I kralj popa Majkl Džekson ima troje dece, dvoje sa bivšom suprugom koja mu je prepisala sva roditeljska prava, i treće čija majka nikada nije predstavljena javnosti.

 

Poznati često koriste usluge surogat majki, iz najrazličitijih razloga. Najčešće se to dogodi kada nisu u stanju da začnu ili iznesu trudnoću, ali neki od njih optuživani su i da im nepoznate žene rađaju decu da ne bi morali da uzurpiraju svoje poslovne rasporede.

 

Ali šta su Kristijanovi motivi?

 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Objava rođenja prvog sina zaprepastila je javnost, a fudbaler, koji je tada imao samo 26 godina, kratko je rekao da su sva roditeljska prava prebačena na njega, odnosno da majka neće imati nikakav kontakt sa detetom koje je pljunuti fudbaler i nosi njegovo ime.

 

Ni mama ni devojka: Ova zavodnica je najvažnija žena u Ronaldovom životu - i Heorhina zbog nje puca od ljubomore (FOTO)

 

Dejli mejl ekskluzivno je otkrio da su blizanci, dečak i devojčica, začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, čiji su dokumenti delom dostupni javnosti. Među njima je ugovor između određenog roditelja, u kom delu je potpisan Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro, i nepoznate majke. List prenosi da je štriklirano polje Surogat materinstvo.

 

To je samo deo zagonetke, jer deca nisu rođena u Los Anđelesu, već La Mesi, kalifornijskom gradu u blizini meksičke granice. Tamo izvodi iz matične knjige rođenih otkrivaju da su devojčica Eva Marija i dečak Mateo rođeni pre tri nedelje, ona u 9.07, on minut kasnije. Ovaj dokument rešio je jedan deo misterije, jer su do sada tabloidi nagađali čak da su "navodne blizance" rodile dve različite žene.

 

A njihov stariji brat?

 

Ronaldova majka Dolores napisala je u svojoj zvaničnoj biografiji da je lično otišla po Kristijana mlađeg u privatnu bolnicu na Floridi, i odvela ga u Španiju. Međutim, ta priča je izgleda samo pokušaj da se javnosti zamažu oči, pošto krštenica Ronaldovog starijeg sina jasno navodi da je rođen u istoj bolnici gde i njegovi mlađi brat i sestra. Plus, do danas nije jasno da li ga je zaista rodila surogat majka, ili je plod veze za jednu noć sa devojkom koja je pristala da se odrekne deteta za bogatstvo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker