ovakvu je ne poznajemo dovoljno

Kakva je Melanija Tramp kao majka? 5 neočekivanih činjenica o kojima je pisao ceo svet

0
Kada je Donald Tramp u novembru prošle godine pobedio na predsedničkim izborima u Americi, počelo je da se šuška da njegov sin Baron, kojeg je Donald dobio u braku s Melanijom, neće živeti u Vašingtonu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Baronova majka je, naime, odlučila da njen mezimac završi školsku godinu sa svojim višegodišnjim profesorima i drugarima, a tek onda se pridruži ocu u Beloj kući. Dok se to ne desi, ona će ostati s njim u Njujorku, a u Vašington i Belu kuću će odlaziti isključivo kad joj obaveze oko Barona to dozvoljavaju.

 

Dosta joj je priča: Melanijina drugarica ispričala ISTINU o njenom braku s Donaldom Trampom

 

To je mnogima pokazalo koliko Melanija i Donald nesebično brinu o dobrobiti svog sina, ali je samo jedan od pokazatelja da se Melanija ne oslanja previše na dadilje i da je on važniji od svega - pa i od života u najpoznatijoj kući na svetu.

 

Ovo su još neke.

 

#1 Melanija je i te kako uključena u Baronovo odrastanje

 

foto: Profimedia

Supruga nekadašnjeg biznismena i današnjeg američkog predsednika negovala je svog sina u njegovom ranom detinjstvu iako je imala pomoć dadilja.

Divite se njenim modnim izborima a ne znate ko je za njih zaslužan: Upoznajte MAJKU, ali i stilistkinju Melanije Tramp (FOTO)

 

Kako je i sama prva dama jednom prilikom izjavila, Donald se nije previše bavio Baronom dok je bio beba.

 

- On mu nije menjao pelene i meni je to sasvim u redu. To nije važno.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker