Uzbudljiv odmor na Zlatiboru

Jelena Tomašević: Porodica konačno na okupu

0
Posle proslave petog rođendana ćerke Nine, pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, uputili su se na zimovanje kako bi uživali u zajedničkom vremenu, snežnim radostima, ali i dugim šetnjama na planinskom vazduhu
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Ljubav između pevačice Jelene Tomašević (33) i glumca Ivana Bosiljčića (38) traje već godinama, a prava porodica postali su kada im se pre pet godina pridružio nov član, njihova ćerka Nina. Dok Jelena, koju svrstavaju među najbolje vokale na ovim prostorima, redovno učestvuje u radu žirija jednog takmičarskog šou-programa, njen suprug često boravi u Rusiji gde radi na velikom projektu za nacionalnu televiziju. Ivanu je oduvek velika želja bila da glumi na ruskom jeziku i upravo je to razlog zbog kog već mesecima živi na relaciji Moskva–Beograd, a tako će biti bar do juna, kada se očekuje završetak snimanja.

 

Žena koja osvaja: 4 beauty pitanja za Jelenu Tomašević

 

Svaki slobodan trenutak koristi da bi posetio suprugu i ćerku, koje su mu najveća podrška. Ova harmonična porodica nedavno je imala veliki povod za slavlje, a to je peti rođendan njihove ćerke Nine. Nakon toga poznati par odlučio je da odmor provede na planini sa svojom ćerkom, gde će uživati u svim čarima zimske idile. Iskoristili su priliku da se odmore od svih obaveza i posle duže razdvojenosti konačno budu na okupu.

 

- Posle uspešnog i napornog poslovnog perioda, konačno smo na pravom porodičnom odmoru. Osim što nas troje uživamo zajedno, družimo se i sa rodbinom iz Užica, ali i prijateljima i kumovima iz Beograda i Kragujevca, koji u isto vreme kada i mi borave na Zlatiboru – otkriva Jelena za magazin Story.

 

foto: Privatna arhiva

Srećna porodica uživa u čarima jedne od najlepših srpskih planina i pogledu koji oduzima dah. Takođe, pošto je sneg već počeo da se topi, što smanjuje mogućnosti za sankanje i skijanje, malena Nina imala je priliku da jaše konja, što su njeni roditelji zabeležili foto-aparatom i potom podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Nina danas puni 5 godina, a ovo je njena PRVA fotografija koja je dospela u javnost: Ovako izgleda ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića
 

- Uživali smo u sankanju dok je bilo snega, a kada se on istopio, dugo smo šetali po zlatiborskim šumama – kaže Jelena koju po završetku zimovanja i nakon povratka u Beograd očekuju brojne profesionalne obaveze, dok će njen suprug ponovo otputovati u Rusiju gde će se pridružiti kolegama na setu.

 

foto: Privatna arhiva

 

makonda-tracker