Prve slike sina

Ivana Pavković i Petar Mitić: Vujadin je ceo naš svet!

1
Kolege i supružnici Ivana Pavković i Petar Mitić prošlog jula zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a četiri meseca kasnije svoju sreću upotpunili su rođenjem naslednika Vujadina, kojeg predstavljaju javnosti ekskluzivno u magazinu Story.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Zvezde Granda, supružnici Ivana Pavković (25) i Petar Mitić (30), u maju ove godine proslaviće petogodišnjicu ljubavi započetu tokom trajanja ovog muzičkog takmičenja, a koju su polovinom leta prethodne godine krunisali brakom. Pet meseci pre venčanja saznali su da će postati roditelji, a mada su već živeli zajedno, nisu razmišljali o odlasku pred matičara.

 

Ipak, na ovaj potez odlučili su se zbog administrativnih olakšica koje će njihov naslednik imati, ali i da bi priredili dobru zabavu za prijatelje. Kada su se slegli utisci sa slavlja, Ivana i Petar počeli su pripreme za 8. novembar, dan kada je na svet stigao njihov naslednik kome su dali ime Vujadin.

 

Pevačica se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a porođaj je protekao u najboljem redu. Ekskluzivno za Story, Ivana i Petar otvaraju vrata svog doma u Beogradu i predstavljaju tromesečnog sina Vujadina objašnjavajući kako se snalaze u roditeljskoj ulozi...

 

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 595. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 10. februara.

 

foto: Privatna Arhiva

U susret Danu zaljubljenih, magazin Story uz novi broj svim čitaocima poklanja novi CD grupe Regina.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker