i voljen i pažen

Sinu kojeg je dobio s Kristinom ništa neće nedostajati: Aleksandar Kolarov je za Petra učinio sve što je u njegovoj moći

0
O vanbračnoj aferi fudbalera Aleksandra Kolarova i dizajnerke Kristine Mijačević mesecima su brujali mediji. Njih dvoje danas navodno nemaju nikakav kontakt, ali fudbaler nije ni zaboravio ni zapostavio svog sina.

 

foto: Saša Pavlić Koky

- Aleksandar je kupio i stan u Novom Beogradu, koji je poklonio dizajnerki, jer nije želeo da njegov sin jednog dana nema gde da živi. Učinio je sve što je bilo u njegovoj moći kako bi maksimalno ispoštovao majku svog deteta - dodaje naš izvor.

 

Kao da se nikad nije porađala: Kristina Mijačević oduzima dah figurom na kojoj bi joj pozavideli i supermodeli (FOTO)

 

Kako bi proverili istinitost ovih informacija, novinari lista Alo kontaktirali su s fudbalerom Aleksandrom Kolarovim i dizajnerkom Kristinom Mijačević, međutim, oni nisu bili dostupni za komentar.

 

foto: Instagram

Dizajnerka je, kako se pisalo, nedavno boravila u Londonu, gde Kolarov živi sa porodicom, kako bi odvela sina Petra da ga Aleksandar vidi. Iako se tokom njegove afere sa Kristinom Mijačević šuškalo o tome da će se srpski reprezentativac razvesti od supruge Vesne, s kojom je skoro deset godina u braku, do toga nije došlo. Aleksandar sa Vesnom ima dvoje dece, ćerkicu Unu i sina Nikolu.

makonda-tracker