i voljen i pažen

Sinu kojeg je dobio s Kristinom ništa neće nedostajati: Aleksandar Kolarov je za Petra učinio sve što je u njegovoj moći

0
O vanbračnoj aferi fudbalera Aleksandra Kolarova i dizajnerke Kristine Mijačević mesecima su brujali mediji. Njih dvoje danas navodno nemaju nikakav kontakt, ali fudbaler nije ni zaboravio ni zapostavio svog sina.
foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Kada se Mijačevićeva porodila i rodila sina Petra, fudbaler ga je, naravno, priznao, a poznati sportista ne štedi kada je u pitanju njegovo treće dete, pišu mediji.

 

Tatin sin: Fotografija Kristine Mijačević koja dokazuje da je Petar kopija Aleksandra Kolarova

 

- Njih dvoje nemaju nikakav kontakt. Nakon što su se razišli, Kristina nije želela da čuje za Aleksandra, s obzirom na to da, kako se spekulisalo u medijima, u početku nije želeo da prizna dete. Ipak, kako se sve vremenom regulisalo, a njen sin sada nosi Aleksandrovo prezime, situacija je malo mirnija - kaže dobro obavešten izvor za Alo.

 

foto: Instagram

- Aleksandar nije želeo da njegovom detetu ništa fali u životu, pa tako Kristini svakog meseca isplaćuje alimentaciju od deset hiljada evra. Nije imao problem sa sumom, jer je to, u odnosu na ono koliko on zarađuje, bilo prihvatljivo i jednoj i drugoj strani - kaže izvor ovog lista i otkriva da to nije jedino što je Petar dobio od tate.

 

 

makonda-tracker