Story otkriva

Daniel Kajmakoski presrećan zakoračio u najvažniju godinu svog života: Brak i beba u novoj godini

0
Makedonski pevač Daniel Kajmakoski s posebnom radošću dočekuje 2017. jer on i njegova izabranica Kristina Dimitrijevska krajem zime očekuju svoje prvo dete, zbog čega su ubrzali planove za odlazak pred matičara da bi ozvaničili svoju romansu

 

foto: Instagram

Kako nam je pevač potvrdio, njih dvoje planiraju venčanje, a sticajem srećnih okolnosti, ovo nije jedini razlog za slavlje jer Daniel i njegova izabranica očekuju dete. Manekenka je u sedmom mesecu trudnoće, tako da par za dva meseca očekuje prinovu. S obzirom na to da svadbu planiraju u bliskoj budućnosti, ali još nisu precizirali datum, još nije izvesno koji će se od ova dva radosna događaja prvi desiti.

 

Gest Daniela Kajmakovskog koji će vas oduševiti: Moja majka je imala težak život , zbog toga sam odlučio... (FOTO)

 

Sve je pomalo iznenadila vest da je Daniel odlučio da se skrasi jer je ranije komentarisao kako ulazak u vezu nije odluka koju lako donosi. Međutim, ne samo da je to ipak učinio, već će do kraja zime postati suprug i otac. Takav razvoj događaja sigurno je kod njega izazvao lavinu pozitivnih emocija i promenio prioritete u njegovom životu.

 

Makedonski pevač širu popularnost stekao je pobedom u regionalnom šou-programu X Factor, a saradnja sa pevačem i kompozitorom Željkom Joksimovićem dodatno mu je pomogla da se probije u svet poznatih. Najveći uspeh u karijeri zabeležio je kada je predstavljao svoju zemlju na takmičenju za Pesmu Evrovizije prošle godine.

 

makonda-tracker