Story otkriva

Daniel Kajmakoski presrećan zakoračio u najvažniju godinu svog života: Brak i beba u novoj godini

0
Makedonski pevač Daniel Kajmakoski s posebnom radošću dočekuje 2017. jer on i njegova izabranica Kristina Dimitrijevska krajem zime očekuju svoje prvo dete, zbog čega su ubrzali planove za odlazak pred matičara da bi ozvaničili svoju romansu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Otkako se pojavio u javnom životu i započeo pevačku karijeru, o ljubavnim uspesima talentovanog Makedonca Daniela Kajmakoskog (33) nagađalo se u medijima, ali detalji su obično ostajali nepoznati. Broj fanova uvećavao se iz dana u dan, a on je ipak odolevao pritiscima da obelodani svoju intimu.

 

Danijel Kajmakoski: Nije lako biti na štiklama

 

Međutim, veza koju je započeo sa manekenkom Kristinom Dimitrijevskom (20) vremenom je postajala sve ozbiljnija, što je na Kajmakoskog uticalo da bar malo odstupi od ranijeg principa da strogo čuva svoju privatnost. Par je krajem ovog leta saznao da očekuju prinovu, što je samo učvrstilo njihov odnos i dalo mu jednu novu dimenziju.

 

- Tačno je da ću postati otac – potvrdio je ekskluzivno za Story Daniel čija bi izabranica trebalo da se porodi već krajem februara.

 

Kristina je rodom iz makedonskog grada Tetova i učesnica je više domaćih i stranih takmičenja za mis, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Romansu sa budućom nevestom pevač je u početku pokušava da sakrije i tek je ponekad na svom profilu na Instagramu postavljao fotografije na kojima je bio u društvu svoje verenice. Dimitrijevska je zaljubljena do ušiju u Daniela, a par već neko vreme živi zajedno jer on želi da iskoristi svaki trenutak slobodnog vremena da bude sa svojom voljenom.

 

makonda-tracker