neočekivana želja

U jeku su pripreme za 18. rođendan ćerke Saše Popovića: Ne bi vam palo na pamet da je tražila OVAJ poklon

1
Mezimica Saše Popovića i Suzane Jovanović se retko eksponira u javnosti, a kada čujete šta je od roditelja tražila za punletstvo, biće vam jasno da je izuzetno skromna i drugačija

 

foto: Mića Jović

- Sašu ovo putovanje svakako neće malo da košta, jer su hotelski smeštaj, hrana i put u ovom periodu su izuzetno skupi, naročito u blizini mesta gde se održava festival. Osim toga, on ne plaća samo uživanje za svoju naslednicu već i za njene drugarice. Popović ne žali ni evra kako bi svojoj mezimici pružio potpun komfor, a karte je uveliko rezervisao, jer je poslednji datum predrezervacije 10. januar. On i Suzana su angažovali prijatelje da se što pre raspitaju za jedan od najboljih hotela u Belgiji kako bi što pre obezbedio i smeštaj za Aleksandrino rođendansko putovanje - otkriva izvor.

 

Doneli su odluku zbog koje mu je srce zaigralo: Saša Popović je svojim naslednicima pripremio nesvakidašnji poklon (FOTO)

 

Popović, inače, svoju jedinicu retko eksponira u javnosti, što i njoj prija, jer ne voli medijsku pompu. Ona pohađa jednu od elitnih škola u jugoistočnoj Evropi gde je odabrala smer - produkcija.

makonda-tracker