neočekivana želja

U jeku su pripreme za 18. rođendan ćerke Saše Popovića: Ne bi vam palo na pamet da je tražila OVAJ poklon

1
Mezimica Saše Popovića i Suzane Jovanović se retko eksponira u javnosti, a kada čujete šta je od roditelja tražila za punletstvo, biće vam jasno da je izuzetno skromna i drugačija
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

U domu direktora "Grand produkcije" Saše Popovića uveliko traju pripreme za proslavu 18. rođendana ćerke Aleksandre, koja će na proleće postati punoletna.

 

Iako su očekivali da će njihova naslednica tražiti automobil za punoletstvo, Saša i Suzana su ostali zatečeni kada im je ćerka saopštila da želi komplet karata za muzički festival u Belgiji.

 

Kako "Alo!" saznaje, Aleksandra je tražila da rođendan provede sa drugaricama na najvećem muzičkom hepeningu - "Tomorrowland". Iako je njen rođendan u aprilu, a festival traje tokom poslednja dva vikenda u julu, ona će sa drugaricama otputovati tada.

 

Po prvi put prokomentarisao najpopularniji par: Evo šta je Saša Popović rekao o vezi Aleksandre i Filipa

 

- Saša je svakako planirao da u aprilu napravi veliko slavlje u jednom prestoničkom hotelu, gde će biti pozvani svi njihovi rođaci i prijatelji, kao i saradnici sa estrade. Sa druge strane, on je iznenađen, ali mu je drago što njegova naslednica nije tražila luksuzni automobil ili neko skupo letovanje, već karte za jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi, na koji dolaze najpopularniji di-džejevi iz celog sveta, poput Dejvid Gete, Matina Gariksa, i mnogi drugi. Njeno interesovanje za muziku ga posebno raduje, iako to nije žanr koji on propagira - objašnjava izvor blizak Popovićima.

 

Nastavaj teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

foto: Mića Jović

- Sašu ovo putovanje svakako neće malo da košta, jer su hotelski smeštaj, hrana i put u ovom periodu su izuzetno skupi, naročito u blizini mesta gde se održava festival. Osim toga, on ne plaća samo uživanje za svoju naslednicu već i za njene drugarice. Popović ne žali ni evra kako bi svojoj mezimici pružio potpun komfor, a karte je uveliko rezervisao, jer je poslednji datum predrezervacije 10. januar. On i Suzana su angažovali prijatelje da se što pre raspitaju za jedan od najboljih hotela u Belgiji kako bi što pre obezbedio i smeštaj za Aleksandrino rođendansko putovanje - otkriva izvor.

 

Doneli su odluku zbog koje mu je srce zaigralo: Saša Popović je svojim naslednicima pripremio nesvakidašnji poklon (FOTO)

 

Popović, inače, svoju jedinicu retko eksponira u javnosti, što i njoj prija, jer ne voli medijsku pompu. Ona pohađa jednu od elitnih škola u jugoistočnoj Evropi gde je odabrala smer - produkcija.

makonda-tracker