Story otkriva

Nikola Peković: Naslednik stiže u februaru (FOTO)

0
Supruga košarkaškog asa, predsednika Partizana i biznismena Nikole Pekovića, Violeta, u sedmom je mesecu trudnoće, a srećni roditelji nedavno su saznali pol deteta, pa željno iščekuju rođenje sina koji bi trebalo da dođe na svet početkom sledeće godine

 

Lekarka radiolog Violeta i Nikola sreli su se 2015. u Pljevljima, gde je ona u to vreme živela, a upoznao ih je Pekovićev blizak prijatelj Duško Šarić. Stupili su u brak 18. juna ove godine. Venčanje u Bečićima, uz 400 zvanica i najpopularnije estradne zvezde, kao što su Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Aco Pejović, Dženan Lončarević i mnogi drugi, bilo je, najblaže rečeno, spektakularno, a negde u to vreme nevesta je ostala i u drugom stanju.

Krajem leta, Peković je otputovao u Ameriku da bi se dogovorio sa svojim tamošnjim klubom. Nakon niza lekarskih pregleda, da bi se utvrdilo stanje Nikoline Ahilove tetive i zgloba koji je, zbog manjka mogućnosti za potpuni oporavak, hronično bio povređen, vlasnik Timberwolvesa Glen Tejlor zvanično je saopštio da Pekmen, kako su klupske kolege i tamošnji navijači zvali Pekovića, neće igrati u narednoj sezoni. Dodao je kako to znači da ugovor do 2018. ne važi i kako sada može da bude prodat drugom klubu. Violeta nije išla s njim, jer joj je trudnoća bila prioritet.

 

Nikola Peković uskoro staje na ludi kamen: Svi detalji glamurozne svadbe koju će Crna Gora dugo pamtiti (FOTO)

 

Po povratku u Srbiju, Nikola se ponovo posvetio svojim poslovnim obavezama, a njegova supruga najveći deo vremena provodi kod svojih u Pljevljima. Par, inače, ima stan na beogradskoj Zvezdari, zbog toga što je težište Pekovićevih obaveza ipak u srpskoj prestonici, a gradeći luksuzni kompleks na Zlatiboru, košarkaš je jednu od vila opremio upravo za sebe jer nakon definitivnog povlačenja s terena ima nameru da živi tamo. Ipak, dok Nikola vodi svoje muške bitke, Violeta se najudobnije oseća kod svojih roditelja.

 

foto: Fonet, Story Press

 

( Piše: Igor Karanov Izvor: Story )
makonda-tracker