Story otkriva

Nikola Peković: Naslednik stiže u februaru (FOTO)

0
Supruga košarkaškog asa, predsednika Partizana i biznismena Nikole Pekovića, Violeta, u sedmom je mesecu trudnoće, a srećni roditelji nedavno su saznali pol deteta, pa željno iščekuju rođenje sina koji bi trebalo da dođe na svet početkom sledeće godine
foto: Fonet, Story Press
foto: Fonet, Story Press

Život košarkaškog asa i sportskog funkcionera Nikole Pekovića (30) sve je samo ne monoton. Ali osim izazova i borbe, tu su i lepi trenuci, kao što je iščekivanje deteta, koje će, kako su sportista i njegova supruga Violeta (38) nedavno saznali, biti muškog pola.

 

Nakon tužnih vesti, prelepe su brzo stigle: Nikola Peković uskoro postaje tata!

 

Nikola Peković, koji je zbog povrede morao da promeni ugovor sa klubom Timberwolves iz Minesote, koji je važio do 2018. godine, nije bežao od toga da se, osim lopte, prihvati i drugih izazova u životu. Kao predsednik košarkaškog kluba Partizan, koji se u vreme njegovog dolaska nalazio u prilično nezavidnoj finansijskoj situaciji, otpočeo je težak i mukotrpan posao vraćanja dugova i uspostavljanja materijalne stabilnosti, ne libeći se da u tom nezahvalnom procesu učestvuje i ličnim kapitalom. Osim toga, upustio se u ambiciozan biznis-projekat, gradeći u zelenoj zoni na Zlatiboru kompleks vila i luksuznih apartmana, koji nisu namenjeni izdavanju, već prodaji. Prema raspoloživim informacijama, oba posla odlično mu idu iako on priželjkuje da se barem na još neko vreme vrati na teren. Lekari su mu preporučili operaciju, ali pošto ona nije garancija da će Nikola moći ponovo da zaigra, poznati košarkaš odustao je od tog rešenja.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Igor Karanov Izvor: Story )
makonda-tracker