čestitamo!

Nakon tužnih vesti, prelepe su brzo stigle: Nikola Peković uskoro postaje tata!

0
Nakon gubitka bebe, supruga slavnog košarkaša ponovo je trudna, pa će u martu sledeće godine na svet doneti naslednika ili naslednicu.
foto: Fonet
foto: Fonet

Vreme je za bebe u porodici Peković! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, supruga slavnog košarkaša Violeta je u trećem mesecu trudnoće. Tu radosnu informaciju Nikola je nedavno podelio sa svojim najbližima.

Prvo je roditeljima saopštio prelepe vesti. Nikola i Violeta otišli su posle svadbe sa kumovima na odmoru u Grčku. Zakupili su luksuznu kuću na Halkidikiju, a po povratku u Srbiju saznali su da je Violeta ponovo trudna", kaže izvor blizak porodici Peković.

Detalj koji će dugo prepričavati: Nikola Peković i njegova izabranica su ovime očarali sve prisutne (VIDEO)

 

Nikolina supruga je početkom ove godine bila u drugom stanju, ali nažalost, tada je izgubila bebu. To saznanje palo je izuzetno teško i Nikoli i Violeti, ali ih ujedno učinilo još jačim u nameri da dobiju naslednike.

Početkom avgusta su zajedno otišli u Ameriku i tamo će boraviti u narednom periodu. Nikola će se oporavljati od povrede zbog koje verovatno propušta celu sezonu, dok će Violeta održavati trudnoću uz pažnju najboljih tamošnjih lekara", zaključuje izvor.

Podsećamo, Nikola Peković i Violeta Milinković stupili su u brak ovog leta na gala venčanju koje su organizovali u Bečićima. Razne priče koje su se za vreme njihove veze pojavljivale u javnosti nisu uticale na ljubav slavnog košarkaša i osam godina starije doktorke iz Pljevalja.

 

 

makonda-tracker