zbog bolesti ostala bez potomstva

Svetska zvezda otvoreno o najbolnijem trenutku u životu: Teško sam prihvatila činjenicu da nikad neću biti majka

0
Slavna pevačica i jedna od najlepših žena sveta, 2005. godine suočila se sa najvećim životnim izazovom - dijagnostikovan joj je rak dojke.

 

 

A photo posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Dok se ne ostvari u ulozi majke, Kajli uživa u igri sa svojim sestrićima.

 

Pevačica se jako brzo nakon mastektomije vratila na scenu. Ona kaže da je sama sebi spasila život jer su joj lekari postavili pogrešnu dijagnozu i rekli joj da je sve u redu. Da nije insistirala na još jednom pregledu, stvari bi danas bile daleko drugačije.

"Bilo mi je jako teško, ali bila sam uverena da je moja bolest poruka ljudima da se brinu za sebe. Nisam ovde da bih plašila ljude, već da poslužim kao primer da se bolest može dogoditi svakome. Moramo biti pažljivi", upozorava pevačica.

Bez noža, bez botoksa: Evo zahvaljujući čemu Kajli Minog već 15 godina nije ostarila ni dan! (FOTO)

 

Nakon sopstvenog lošeg iskustva, ali i uspešne borbe, posvećena je podizanju svesti o važnosti rane dijagnostike i ispravnog lečenja ovog oblika raka.

 

Džepna Venera, kako pevačicu još zovu, bila je u vezi sa mnogim zgodnim i popularnim muškarcima poput Lenija Kravica, Nik Kejva, Olivijea Martineza, ali izgleda da je sreću našla pored 14 godina mlađeg britanskog glumca Džošue Sasa, za koga je trenutno verena.

 

A photo posted by Joshua Sasse (@joshuasasse) on

 

makonda-tracker