zbog bolesti ostala bez potomstva

Svetska zvezda otvoreno o najbolnijem trenutku u životu: Teško sam prihvatila činjenicu da nikad neću biti majka

0
Slavna pevačica i jedna od najlepših žena sveta, 2005. godine suočila se sa najvećim životnim izazovom - dijagnostikovan joj je rak dojke.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Kajli Minog je u trenutku dijagnostikovanja raka dojke imala 36 godina i želju da se ostvari u ulozi majke. Međutim, lekari su joj savetovali da nikako ne pokušava da ostane trudna prirodnim putem, piše Stil.

 

Zbog svog ozbiljnog zdravstvenog stanja, morala je da se suoči sa činjenicom da će morati da nađe alternativan način da postane majka.

 

Nikad nije kasno: Udaje se Kajli Minog

 

Nakon borbe protiv ove opake bolesti, Kajli je izašla kao pobednik, ali potomstvo, na žalost, još uvek nije dobila.

 

U razgovoru za list The Sunday Times pevačica je otvoreno pričala o činjenici da možda decu nikada neće imati, iako je oduvek zamišljala kako bi ona izgledala.

"Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome kako bi njihova deca mogla da izgledaju, hoće li biti dečak ili devojčica, šta će svoje videti u njima. To je tužno, ali trebalo mi je neko vreme da se suočim s time da možda to nikad neću doživeti", otvorila je dušu Kajli.

Tragično okončana ljubav Kajli Minog i Majkla Hačinsa (FOTO)

 

Kada se suočite sa takvim problemom, neophodno je da pogledate istini u oči.

"Kada te rak napadne, moraš uzeti u obzir sve to. Verujte mi, u jednom trenutku dođete do tačke kada vam neko kaže: 'Pa, postoji puno opcija', a vi poželite da vrištite. Naravno da je sjajno što postoje. Divno je to! Ali kad se nosite s drugim problemima i oduzete su vam stvari koje ste nekad uzimali zdravo za gotovo, drugačije gledate na njih"

 

makonda-tracker