otvoreno o privatnom životu

Nisam igrala jer sam bila pored muža: Ana Ivanović odgovorila na kritike o odsustvu sa terena (FOTO)

0
Kada ne pobeđuje na teniskom terenu Ana Ivanović (29) privlači pažnju - uglavnom lepotom. Godina na izmaku protekla je u znaku povreda, ali je zato imala sreće u ljubavi. Udala se za bivšeg kapitena nemačke fudbalske reprezentacije Bastijana Švajnštajgera, a sada je otvoreno govorila o braku, ali i drugim stvarima iz privatnog života.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana je u intervjuu za italijanske medije pričala o roditeljima, odrastanju, karijeri.

 

Nekadašnja broj jedan kaže da joj je bezrezvervna podrška oca majke i brata puno značila.

 

Svi komentarišu njen stajling, a nove paparaco fotografije su otkrile još nešto: Ana i Švajni imaju razloga za osmeh! (FOTO)

Kada sam počela da igram tenis i da putujem, slabo sam razumela engleski, a otac je bio stalno sa mnom, jer je majka bila posvećena bratu Milošu (25). On je student ekonomije i radi u porodičnom poslu. Jedno vreme otac je radio kao advokat, ali je prestao kada je počeo rat u mojoj zemlji. Bila je teška inflacija, plata je gubila na vrednosti i odlučio je da se posveti samo meni i Milošu. Majka i brat su se baš zrtvovali za mene, putovali sa mnom po nekoliko meseci, Miloš je tada bio dete, trebalo je da bude bliže majci."

 

Ivanovićeva je, kao i većina tinejdžera, preživela stresan period 90-ih godina. Međutim, to joj nije smetalo da vredno trenira i uči.

 

Kao dete sam bila veoma stidljiva, nisam se osećala ugodno ni u vrtiću ni u školi. Bila sam štreber i niko nije hteo da se druži sa mnom. Kao tinejdžerka sam bila jako dosadna. Lude stvari nikada nisam radila i nisam išla na časove nepripremljena."

foto: Profimedia

 

Ana se pre nekoliko meseci udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. Kako kaže, slediće primer svojih roditelja ako jednog dana bude morala da podredi sebe, zarad karijere deteta.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker