teška presuda

Hanka Paldum o svojoj porodičnoj drami: Moj sin je dobio dužu zatvorsku kaznu samo zato što sam mu ja majka

0
Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu progovorila je o problemima sa zakonom koje ima njen sin Mirzad Brkić.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Njen naslednik je osuđen na dve godine zatvora zato što je pre dve godine automobilom udario tri pešaka, od kojih su dva bila teško povređena.

 

Hanka Paldum iskreno o sinu: Žao mi je i mog, i svakog drugog deteta koje krene lošim putem

 

Da stvar bude gora, Brkić je istog trenutka podvrgnut testu na narkotike, a kako mediji prenose, u krvi mu je konstatovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Hanka, kao i svaka majka, brani sina i smatra da je kazna koju je dobio stroga.

 

- Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nezgode koju je počinio. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže povređen. Svi su napravili da je on jedan zločest momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini - kaže Hanka.

 

Nije dozvolila da problemi slome njen duh: Nakon nesreće sa sinom, Hanka Paldum otkriva u kakvom je odnosu sa ćerkom (FOTO)

 

Njen naslednik je pod stalnim nadzorom psihijatara zbog ranijeg konzumiranja narkotika.

 

makonda-tracker