porodična drama

Hanka Paldum iskreno o sinu: Žao mi je i mog, i svakog drugog deteta koje krene lošim putem

1
Hanka Paldum smatra da njen sin Mirza Brkić zaslužuje zatvor zbog saobraćajne nesreće iz 2014, kada je pod dejstvom narkotika udario tri žene, koje su tom prilikom bile teže povređene.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Pevačica tvrdi da njen sin treba da bude kažnjen za sva krivična dela koja je počinio.

 

– Ja ne želim da opravdavam postupke, niti da branim. Ali nisu deca kriva što su im uzori, nažalost, loši momci, jer vide da oni lakše dođu do skupih automobila, da mnogo više i lakše troše novac, a kako su ga zaradili, samo oni znaju – rekla je Hanka Paldum u jednoj emisiji.

 

Nije dozvolila da problemi slome njen duh: Nakon nesreće sa sinom, Hanka Paldum otkriva u kakvom je odnosu sa ćerkom (FOTO)
 

Pevačica je svog sina nakon ovog incidenta izbacila iz stana i dalje ne može da prežali što je njeno dete krenulo, kako ona kaže, lošim putem.

 

foto: Privatna Arhiva

– Moje dete je poseglo za stvarima koje daju lažna obećanja da će postati neko i nešto na brzinu. Svaki roditelj želi da mu dete bude fantastično, savršeno, odgojeno. Ja sam decu odgajila, svi mogu reći da su lepo odgajena, ovo gledam u kameru i kažem istinu, ali dešavalo se da je moj sin ponešen ovim stvarima koje sam spomenula. Dok se u društvu neke stvari ne promene ta deca će stradati. Meni je žao mog deteta i svakoga koje krene lošim putem i onih koji od takve dece dožive neugodnosti – rekla je Hanka.

 

Hanka Paldum u veri traži snagu za borbu protiv zavisnosti sina

 

 

makonda-tracker