slavilo se do jutra

Sreća je obuzela dom Slavice Ćukteraš: Ovako je Vlada Avramov proslavio rođenje ćerkice Viktorije

0
Kada je zabrinutost zbog porođaja prošla, novopečeni otac je mogao da odahne i prepusti se emocijama.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Poznati fudbalski golman Vladimir Avramov slavio je rođenje ćerke Viktorije, koju je dobio sa pevačicom Slavicom Ćukteraš, na salašu u okolini Novog Sada.

 

Stigla ćerkica i dobila veličanstveno ime: Porodila se Slavica Ćukteraš!

 

Avramov (37) je rođenje Viktorije slavio do jutra sa najbližim prijateljima.

 

On je bio zapet kao puška sve vreme. Već je bio na salašu sa prijateljima kad su mu javili da se Slavica porodila i da je rođena Viktorija. Bio je napet i pomalo zabrinut zbog carskog reza. Čim su mu javili lepu vest i čim je shvatio da je sve prošlo bez problema, krenulo je slavlje. Na salašu su ostali celu noć", navodi izvor blizak ovom fudbaleru



Kako se Slavica i Vlada u javnosti nikada nisu pojavljivali zajedno, ranije se spekulisalo o tome da su i uprkos prinovi koja je tada bila na putu rešili da se rastanu. Istina je, međutim, sasvim drugačija.

 

Vlada je uz nju sve vreme. Odvajao se jedino kada je imao obaveze zbog kojih je možda morao da otuputuje. On joj je ogromna podrška i oboje su presrećni zbog ćerkice", pišu domaći mediji. 

 

Upoznali smo je pre čitavih 13 godina: Ovako je Slavica Ćukteraš izgledala na samom početku karijere! (VIDEO)

 


Pošto se pevačica porodila carskim rezom, posete joj nisu dozvoljene, pa u sobu nije smeo da uđe ni njen izabranik.

 


Zbog potrebe za potpuno sterilnim uslovima kako bi se sprečili eventualni virusi i zaraze, bolnica je donela odluku da su sve posete na odeljenju na kojem Slavica leži strogo zabranjene pa tako njen Vlada još nije uspeo da je vidi", naveo je isti izvor. 

makonda-tracker