POLA DECENIJE BRAČNE SREĆE

Anđelka Prpić: Proslava na Mauricijusu

0
Poznata glumica Anđelka Prpić, njen suprug Dario i sin Jakša proveli su nezaboravnih nedelju dana na rajskom ostrvu gde su se prisetili svog venčanja, ali i obeležili mali jubilej njihove ljubavi


Pre pet godina, 29. oktobra, plavokosa glumica zavetovala se na večnu ljubav svom izabraniku Dariju Prpiću, a ove godine godišnjicu su nešto ranije slavili prvo na Mauricijusu, a potom će baš tog datuma putovati u neki od evropskih gradova.

 

foto: Maja Mojsovski Rašević


- Ovim putovanjem, na neki način, ranije smo obeležili petogodišnjice naše bračne zajednice. Nadam se da ćemo baš tog datuma, na primer, otputovati u Istanbul kako bismo proslavili taj dan. Oboje smo uživali na Mauricijusu, a Dario je ronilac, ima položene sve ispite i često je istraživao dno okeana. Bili smo oduševljeni delfinima, a vreme smo provodili i u restoranima gde specijalitete pripremaju po egzotičnim receptima koje će on možda uvrstiti na jelovnik u svom restoranu – kaže Anđelka i kroz osmeh konstatuje da je njen suprug najviše uživao dok ju je gledao kako pokušava da igra golf jer je, kako kaže, antitalenat za sve sportove koji uključuju loptu.

makonda-tracker