POLA DECENIJE BRAČNE SREĆE

Anđelka Prpić: Proslava na Mauricijusu

0
Poznata glumica Anđelka Prpić, njen suprug Dario i sin Jakša proveli su nezaboravnih nedelju dana na rajskom ostrvu gde su se prisetili svog venčanja, ali i obeležili mali jubilej njihove ljubavi

Anđelka važi za otvorenu i iskrenu osobu koja se ne stidi svog porekla i to uvek ponosno ističe. Baš je takva i sada kada je postala popularna u celom regionu.

 

foto: Maja Mojsovski Rašević


- Putovali smo na Mauricijus Turkiš erlajnsom u biznis klasi i to je za mene i mog sina Jakšu bilo nezaboravno iskustvo. Tokom leta on nije mogao da odluči koji će crtani gledati, a oduševio se pokretnim sedištem koje nismo znali da koristimo – iskrena je Anđelka koja otkriva kako se njen mališan provodio na ovom čarobno ostrvu:


- Jakša je potpuno zaljubljen u izumrlu pticu Dodo koja je svojevremeno živela na ovom ostrvu. Kupili smo mu plišanu igračku i on se od nje nije odvajao, terao nas je da razgovaramo s njom, da svuda ide s nama... Bio je divan, ni na šta se nije žalio, jeo je sve što i mi, uglavnom ribu i začinjenu hranu. Uživao je dok smo na plaži pravili kule od peska i zamkove.

 

foto: Maja Mojsovski Rašević

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker