PRVA GODIŠNJICA BRAKA

Goca Tržan i Raša Novaković: Intimna proslava prave ljubavi

1
Pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković obeležili su 20. septembra godinu dana od kada su se venčali, evocirajući uspomene na svadbu i dobru žurku koju su napravili za porodicu i prijatelje
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kada su prošle godine 20. septembra u popodnevnim časovima Goca Tržan (42) i Radomir Raša Novaković (28) jedno drugom izgovorili sudbonosno da, ispraćeni su gromkim aplauzom porodice i prijatelja, a zagonetnim osmehom jedno drugom su se obećali na vernost i večnu ljubav. Supružnici danas uživaju u svakom bračnom danu, ne skidaju osmehe sa lica i pripremaju se za vantelesnu oplodnju koja ih uskoro očekuje. Odlučili su da datum proslave njihove bračne zajednice bude dan ljubavi koji će obeležiti u svom domu.

 

- Probudili smo se nasmejani, ležali, gledali film i jeli kokice. Posle toga odveli smo Lenu na čas engleskog, a uveče smo planirali da odemo na koktel i tako proslavimo ovaj dan. Ono što je meni najvažnije jeste to što smo nas dvoje jutros jedno drugom čestitali godišnjicu i što smo zadovoljni svojim životima – priča Goca i otkriva detalje obeležavanja godišnjice.

 

Goca Tržan ga je prva ponela u dnevnoj varijanti: Nekad je ovaj komad bio rezervisan za veče, a ove sezone je više od must have-a (FOTO)
 

- Tokom celog dana prisećali smo se kako je bilo pre tačno godinu dana. U prepodnevnim časovima spremali smo se i doterivali. Pričali smo kako je tada sve izgledalo, ko je od naših prijatelja bio i kako je posle svega bila odlična žurka.

 

foto: Andreja Damnjanović

Iako među njima postoji razlika u godinama, Goca i Raša savršeno funkcionišu, imaju zajednička interesovanja, slične temperamente, raduju se istim stvarima, ali i oboma im je njena ćerka Lena u centru pažnje i zbog toga važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

 

- Za godišnjicu braka dobila sam od supruga prelep sat. Baš me je iznenadio jer sam upravo to želela. Ja njemu nisam ništa poklonila jer je insistirao da ne želi dar od mene pošto sam mu, kako kaže, kupila i previše stvari – iskrena je Goca koja planira uskoro da otputuje na romantičan odmor sa svojim voljenim.

 

- Nameravamo da odemo u Toskanu, jer nam je davnašnja želja da posetimo taj deo Italije. Krenućemo od Firence pa nastaviti dalje ka jugu, ali sve zavisi od naših poslovnih planova. U skoroj budućnosti očekuju nas veliki projekti pa nisam sigurna da ćemo uspeti da pronađemo vremena.

 

Greška o kojoj Goca Tržan do sada nije govorila: Zbog ovoga se moj brak završio

 

Tokom ovog leta Goca je često bila na meti tabloida koji su njenu bračnu sreću dovodili u pitanje, a mnogi su čak pominjali i razvod. Iako je tačno da više ne sarađuje sa suprugom Rašom zato što on ima svoj bend, njihovu savršenu zajednicu ništa ne može da uznemiri.

 

- Raša ima mnogo obaveza u poslednje vreme, a njegov bend objaviće uskoro još jednu pesmu. Srećna sam i zadovoljna što je uspeo da sprovede u delo ono što je zamislio. I ja sam zatrpana poslovnim obavezama, kako zbog žiriranja u Pinkovim zvezdicama, tako i zbog toga što ovih dana treba da objavim pesmu Lažna krila, a već sledećeg petka snimaćemo i spot – kaže Goca i otkriva da je odlazak na vantelesnu oplodnju u fazi priprema:

 

- Nismo odustali od vantelesne oplodnje, razmišljamo o tome, ali još nismo odredili datum.

makonda-tracker