povod za dvostruko slavlje

Marija: Kada srce peva i deca rastu

0
Marija Gobović upriličila je krštenje sina Stefana i proslavila njegov prvi rođendan, a na veselom porodičnom slavlju najraspevanija gošća bila je njena sestra bliznakinja Marina
foto: Dragan Petrović


Nakon svečanog čina, porodica se sa svojim gostima uputila u jedan renomirani restoran na Senjaku, da uz muziku proslave Stefanovo krštenje i prvi rođendan. Kao i uvek kada se okupe vrsni muzičari i pevači, slavlje je bilo za pamćenje. Na repertoaru su bile brojne starogradske pesme, poneka izvorna i novokomponovana, a uz tamburaše pevale su i tetka i mama. Da deca ne budu zapostavljena, interpretirale su se i dečji pesme, a uz Ivin voz i Kad si srećan... sve zvanice učestvovale su i u malim veselim koreografijama.


- U poslednje vreme zbog učešća u Maldivima mnogo vremena provodimo van kuće, pa smo se i mi i deca uželeli da zajedno budemo po čitav dan. Ovo je bio divan povod da se svi okupimo, da pozovemo najbliže i najdraže i zapevamo, za sebe i njih, iz punog srca i radosne duše. A tad, zna se, zvučimo najbolje – kaže Marina.

makonda-tracker