bajkovita zabava pored bazena

Sonja i Aca Lukas: Rođendansko slavlje po meri ćerke Viktorije

1
Na velelepnom imanju, u mirnom delu Beograda, folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović proslavili su peti rođendan svoje naslednice, a žurku su po želji slavljenice organizovali u roze tonovima i sa brojnim animacijama


- Uvek sam za sebe mogao da kažem kako sam srećan i ispunjen, samo što sam tokom godina imao različite prioritete. Porodica, deca i zdravlje sada su mi na prvom mestu. Želim da živimo bez neke opterećenosti, kao i da deca budu srećna i zadovoljna.


Sonja i Aca neprestano su pod budnim okom javnosti, još od kada su se venčali pre šest godina, a mediji često spekulišu da su pred razvodom. Mnogi idu toliko daleko da čak prepričavaju njihove navodne svađe ili predviđaju potpuni krah bračne zajednice. Takve spekulacije mogle su se čuti i ovog leta.

 

foto: Petar Đorđević


- Priče o razvodu su budalaštine, baš se nismo svađali. Kada vide da neko razgovara telefonom, odmah kažu da se prepire sa svojim partnerom. Uostalom, nismo ni pričali mobilnim jer smo bili zajedno. Ne opterećujem se tim glupostima – iskren je folk pevač, a i njegova supruga ima gotovo identično mišljenje:


- Očigledno je ljudima u Srbiji veoma dosadno pa smo samo mi tema, ali neka novinari slobodno objavljuju sve što im padne na pamet. Što se tih stvari tiče, ne znam da li sam potpuno oguglala, ali mene savršeno ne zanima šta se piše.

makonda-tracker