bajkovita zabava pored bazena

Sonja i Aca Lukas: Rođendansko slavlje po meri ćerke Viktorije

1
Na velelepnom imanju, u mirnom delu Beograda, folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović proslavili su peti rođendan svoje naslednice, a žurku su po želji slavljenice organizovali u roze tonovima i sa brojnim animacijama


- Viktorija je skromno i dobro dete, devojčica za primer. Ona nema nikakve želje, samo je htela da joj dođu drugari iz vrtića i želja joj se ispunila. Nije od one dece koja kada uđu u robnu kuću hoće sve igračke. Kažem joj da između dve izabere jednu i ona to bez pogovora uradi. Poželela je Zaleđeno kraljevstvo i dobila sve što postoji s tim motivom.


Viktorija je izuzetno vezana za stariju sestru Sofija, koju prati u stopu i s njom najviše voli da provodi vreme.

 

foto: Petar Đorđević


- Sofija je prava sestra i drug, čak brani Viktoriju od mene kada je grdim. Imaju odnos koji se može samo poželeti, bez obzira na veliku razliku u godinama koja, s druge strane, donosi i jednu dobru stvar, a to je da nema ljubomore između njih dve. Viktorija je svima nama princeza i Sofija se tako odnosi prema njoj.

 

foto: Petar Đorđević


Rođendanska žurka najmlađeg člana porodice Vuksanović bila je idealan povod da se okupe svi njihovi prijatelji nakon dugog leta koje su provodili na moru.


- Družimo se sa ljudima s kojima imamo odnos oslobođen svih poslovnih obaveza i negujemo baš pravo prijateljstvo. Na žurki nije bio Aco Pejović, ali samo zato što je sa suprugom još na moru – priča Lukas i otkriva koliko je zadovoljan svojim životom.

 

foto: Petar Đorđević

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker